Teltlanyok.Hu Blogger

 

A blog jelenleg fejlesztés alatt áll,ezért nem érhetö el az összes opció.
A fejlesztéssel sietünk ahogy tudunk,addig kitartás:)

Menü:
[Legújabb Blogok]  [Véletlenszerü]  [Összes Blog]

... A Fény! - pussynyuszy Bejegyzése

 

... A Fény!
2010-12-25 05:03:42
... amikor jeges verejtékkel kelsz föl reggel, két óra alvást helyettesítő hunytszemű tetszhalál után, mikor kidől a kávé és nincs idő újhoz, mikor a metrón úgy hátba löknek, hogy az orrod az üvegajtónak verődik, mikor bezuhantál a helyedre a melóban, de szólnak, hogy a Főnök már rég óta keres és az a gyomorfogó ideg még följebb kúszik, s már szinte hányingerként fogja a torkod és még csak délelőtt van, és amikor jön a telefon, hogy te mégy a gyermekért, mert a suliban beszélni akar az Ofő a szülőkkel, mivel hogy egyetlen nap alatt három ablak tört be és a te fiad mindig valahogy arra felé volt jelen, és amikor a közértben az eladó azt a zöldes párizsivéget a madzaggal csak belevágta neked ügyesen a kupacba és jól behajtogatta a papírt, hogy csak otthon lásd, hogy ehetetlen sz@rért adtad oda a pénzed és amikor megnézted a párod hátát este, mert szemből neki ma csak a tévé van, persze, nem gáz, ki kell kapcsolódnia, a TV kiöblíti az agyat és nyugi lesz, és igen, az kell ... és amikor éjjel a fürdőszobában nem a fogkefe torokra szaladása miatt jön könnycsepp a szemedbe, hanem egyszerűen csak megálltál és ráz a zokogás, hangtalanul, csendben, mert kint a kicsik alszanak már és csak hull a könny csak hull, mert nem erre számítottál, nem ez az élet az élet ...
... akkor megállsz egy pillanatra, elgondolkodol. Van fedél a fejed fölött. Jut étel. Az égedelem rossz csemetéid a világ legédesebb lurkói, akikre az összes nyomorult betört ablakkal együtt is, sőt! azokért! nagyon büszke vagy, hisz úgy hasonlítanak rád, meg a párodra, arra a hihetetlen erős és jó emberre, aki olyan iszonyatosan hajtja magát értetek ... és már nem folynak a könnyek, kicsit kihúzod magad, arcmosás, hűvös víz, tükörbe belemosoly: Te vagy az, aki összefogod ezt az egészet, a Te dolgod, hogy ők át legyenek karolva, Te tudod megtenni, hogy mosolyt varázsolj az ő arcukra.
A legsötétebb éjszakában, amikor kint a világban tombol a jeges szél, mar minden mindenkit és gyilkol a kétségbeesés ... Te kell legyél a gyertyaszál, megküzdve a fagyharapással, Te kell legyél az ünnephozó, a Te jó szavad kell legyen az útmutató csillag az égen, Te vidd az aranyat, tömjént, mirhát, a Te nevetésed legyen a pásztorok furulyája ... legyél az önadó szeretet egészen, legyél az Te magad ... hogy a mindennapi kívül-belül támadó vaksötét éjszakában ... megszülethessen általad is, nap mint nap újra, Betlehem ajándéka ... a Fény!

BOLDOG KARÁCSONYT DRÁGÁIM!

*szkar

http://www.youtube.com/watch?v=DPHh3nMMu-I&feature=related

2010. december 24.
:) Psy*****